Sárkányok – Kutyák

2018-ban a föld kutya évében az április meghozza a tűz sárkány energiáit is. Nem tűnik egy könnyű hónapnak. Magyarországon most lesznek a választások, akár tudomásul vesszük, akár csak legyintünk – mondván, hogy tök mindegy – azért ez mindenkire hatással van. Nem csoda hiszen a jövőnkről van szó.

kutya

A mitológia szerint a kutya a föld őre, a sárkány pedig az egeket vigyázza. Hogyan is lehetne egyensúlyt teremteni ég és föld között, a racionalítás és az álmok között? Meg kell találni egy biztos középutat. Ha elszállnánk álmainkban gondolatban, mint a lepkék, szerezzünk egy lepke hálót, ha belesűllyednénk a monotóniába a földhöz ragadtságba, tápászkodjunk fel és keressük a pillangókat. Amúgy is tavasz van.

sárkány

Ebben a hónapban azért csodák is történhetnek. Lesznek megérzéseink, és jó ha hallgatunk rájuk. Érdemes figyelni az álmainkat is. Ne engedjük, hogy az életünk, a bennünk lévő érzéseink, és a tenni akarásunk egy harctérré váljon. Próbáljunk meg kiegyensúlyozottabban élni, relaxálni, sokat sétálni, esetleg meditálni, imádkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s