Az asztrológiáról

Az asztrológia nem varázslás és nem is jóslás. Nem változtat semmin, olyan amilyen. Nem fogja visszahozni a szerelmedet, nem fog helyetted állást találni, és gazdaggá sem tesz. Mégis miért érdemes megismerkedni vele? Mert arra választ ad, hogy mit tegyél azért, hogy megtaláld a szerelmedet, az ideális elfoglaltságodat, és végül de nem utolsó sorban arra is fényt derít, hogyan válhatsz egy kiegyensúlyozott derűs emberré.

A négyoszlopos kínai asztrológia valójában sorselemzés. A segítségével kikereshetünk olyan időpontokat, időszakokat, mikor lehetőség nyílik egy újabb munka, egy sikeresebb karrier, vagy akár egy új párkapcsolat indítására. Mindenki érezte már, hogy fogcsikorgatva próbálja megvalósítani elképzeléseit és mégsem jut semmire, mint Sziszifusz csak görgeti a sziklát felfelé, és az minduntalan visszazuhan. Kudarc követi a kudarcot.  A kínai asztrológia erre egyértelmű választ ad, és kiutat mutat. A döntés azonban a te kezedben van, neked kell eldöntened, hogy merre lépsz tovább, milyen utat választasz.

És nem utolsó sorban, egy tükröt is mutat. Milyen rejtett képességeid vannak, milyen rossz és jó tulajdonságaid, mi az amin lehetne változtatni.  A gondolkodásodban, az érzelmeidben, és a tetteidben,  hogyan tudsz összhangot teremteni. Az emberekkel való  ellehetetlenült kapcsolataidat – legyen az a családod valamelyik tagjával, vagy akár a főnököddel –   hogyan tudnád rendezni.

Szóval az asztrológia nem segít, ha te magad nem akarsz változtatni.  A képelted alapján “csupán” iránytűt kapsz a kezedbe, a többi rajtad múlik. A szabadságod megmarad.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s